Fatbike-vuokraus

Fatbike-vuokraus, pidä hauskaa pyöräillen!

Vuokraa fatbike-pyörä Apurattaalta ja pidä hauskaa! Meiltä löydät alueen laajimman vuokrapyörävalikoiman maastopyöriä. Fatbikella ajaminen ei vaadi aiempaa kokemusta maastopyöräilystä. Fatbiken vuokraaminen on turvallinen ja helppo tapa aloittelijalle kokeilla lajia. Vuokrapyörä on huoleton valinta myös kokeneemmalle maastopyöräilijälle, koska pääset valitsemaan joka lenkille erikseen haluamasi pyörän ja me huolehdimme, että pyörä on huollettu ja kunnossa aina kun sitä tarvitset. Läskipyöräily on upea luontoliikuntalaji, maastopyöräilyssä voit itse valita vauhdin sopivaksi ja saat meiltä apua pyörän säätämiseen ja ohjeistuksen fatbikella ajamiseen. Fatbikellä näet ja koet enemmän. Nauti vuokrapyörästä ja koe ihanat elämykset fatbike pyöräilyn parissa. Apurattaalta löydät Fatbiket vuokralle myös perheretkille, sillä meiltä löytyy myös useita lasten fatbikejä. 

Läskipyörävalikoimasta löytyy sopivat pyörät isommallekin kaveriporukalle ja isossa porukassa kuntotasoeroa voidaan tasata sähköpyörillä. Läskipyörällä ajat maastossa kuin maastossa. Fatbiket ovat huollettuja laatupyöriä ja annamme pyörille toimivuustakuun. Meiltä saat myös kuljetuksen Fatbikeille. Fatbike-vuokraus Raahen alueella on hetkessä hoidettu, riittää kun soitat meille tai teet varauksen nettiajanvarauksen kautta! Raahesta löytyy paljon upeita polkuja läskipyöräilyyn. Apuratas sijaitsee Hummastinvaaran retkeilyreitistön läheisyydessä, joten fatbike-vuokraamo on näppärästi melkein reitillä. Meiltä saat opastuksen Hummastinvaaran reitistölle, josta löytyy hyvin merkityt 5km, 10km, 15km ja 20km lenkit ajettaviksi.

 Voit varata Fatbiken varausjärjestelmästä tai  info@apuratas.fi tai puh. 044 2360842 Jos tarvitset apua oikean pyörän valintaan ota meihin rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme.


Vuokrahinnat:

2h / 25e
6h / 35e
1vrk / 50e

 kypärä sisältyy vuokraan

Varauksen voit tehdä ajanvarausjärjestelmästä tai info@apuratas.fi tai 

puh. 044 2360842Jos haluat päästä keveästi myös hiekalla tai lumella, on fatbike nappivalinta! Läskipyörällä maastopyöräily on helppoa myös aloittelijoille. Pyörästä löytyy S, M ja L kokoja, joten tästä fatbike mallista löytyy runkokoot 150-190cm pituisille kuskeille. Samat läskipyörämallit käyvät miehille, naisille ja lapsillekin, jos pituuden puolesta pyörä on sopivan kokoinen.

Jos haluat päästä keveästi myös hiekalla tai lumella, on fatbike nappivalinta! Läskipyörällä maastopyöräily on helppoa myös aloittelijoille. Pyörästä löytyy 16" ja 18" runkokoot, joten sopiva malli löytyy 160-185cm pituisille miehelle, naiselle tai lapselle. Näissä pyörissä on etujousitus, joka tuo mukavuutta epätasaisemmille reiteille. Fatbikellä ajat kevyesti myös hiekalla ja lumella.

Tee varaus alta tai puh. 0442360842 tai info@apuratas.fi

Erityisesti naisille suunniteltu maastopyörä, mutta kyllä tällä voi hyvin miehetkin ajaa. Runkokoko S/15,5", soveltuu 155-170cm pituisille kuskeille.  Perinteisillä maastopyöränrenkailla, eli fatbikeen verrattuna tämä on vielä kevyempi ja ketterämpi, mutta toisaalta upottaa herkemmin pehmeissä paikoissa. Huippu peli kovemmille reiteille. Etujousitus tuo mukavuutta epätasaisille osuuksille.

Tee varaus alta tai puh. 0442360842 tai info@apuratas.fiPUUTTUUKO JOTAIN? HALUAISITKO ETTÄ LAAJENNAMME VALIKOIMAA? 

Toteutamme toiveitanne! Tästä klikkaamalla pääset lomakkeelle, jolla voit kätevästi ehdottaa minkälaista peliä haluaisit vuokrata, jos se valikoimastamme löytyisi.