Fatbiket ja MTB

Keveillä ja ketterillä fatbikeillä ajat maastossa kuin maastossa. Fatbiket ovat huollettuja laatupyöriä ja annamme pyörille toimivuustakuun.

Silverback Scoop Fatty ja Delight - läskipyörät

Jos haluat päästä keveästi myös hiekalla tai lumella, on fatbike nappivalinta! Läskipyörällä maastopyöräily on helppoa myös aloittelijoille. Pyörästä löytyy S, M ja L kokoja, joten tästä fatbike mallista löytyy runkokoot 150-190cm pituisille kuskeille. Samat mallit käyvät miehille, naisille ja lapsillekin, jos pituuden puolesta pyörä on sopivan kokoinen.

Stevens Mobster SX -läskipyörät

Jos haluat päästä keveästi myös hiekalla tai lumella, on fatbike nappivalinta! Läskipyörällä maastopyöräily on helppoa myös aloittelijoille. Pyörästä löytyy 16" ja 18" runkokoot, joten sopiva malli löytyy 160-185cm pituisille miehelle, naiselle tai lapselle. Näissä pyörissä on etujousitus, joka tuo mukavuutta epätasaisemmille reiteille. Fatbikellä ajat kevyesti myös hiekalla ja lumella.

Tee varaus alta tai puh. 0442360842 tai info@apuratas.fi

Radon ZR Lady 6.0 maastopyörä

Erityisesti naisille suunniteltu pyörä, mutta kyllä tällä voi hyvin miehetkin ajaa. Runkokoko S/15,5", soveltuu 155-170cm pituisille kuskeille.  Perinteisillä maastopyöränrenkailla, eli fatbikeen verrattuna tämä on vielä kevyempi ja ketterämpi, mutta toisaalta upottaa herkemmin pehmeissä paikoissa. Huippu peli kovemmille reiteille. Etujousitus tuo mukavuutta epätasaisille reiteille.

Tee varaus alta tai puh. 0442360842 tai info@apuratas.fiPUUTTUUKO JOTAIN? HALUAISITKO ETTÄ LAAJENNAMME VALIKOIMAA? 

Toteutamme toiveitanne! Tästä klikkaamalla pääset lomakkeelle, jolla voit kätevästi ehdottaa minkälaista peliä haluaisit vuokrata, jos se valikoimastamme löytyisi.