Viikottaiset Safarit

Fatbike safarit

Järjestämme Fatbike-safarin Hummastinvaaran maastoissa joka Torstai-ilta ja muina aikoina sovitusti. Ota yhteyttä! 

Torstai-illan fatbikesafareiden lähtö klo 18 Harakkamäen p-alue (Harakkamäentie 12) ja paluu 20. Tällä retkellä voit ottaa ensikosketusta maastopyöräilystä ja nauttia ulkoilusta porukalla.

Saat ajovinkit ja pyörän säädön asiantuntijalta, sekä mukavan luontosysäyksen rennosti polkuja ja pikkuteitä pitkin ajellessa. Retken hinta 35e/hlö (alv.10%), sisältää pyörän vuokran, kypärän ja oppaan. Osallistujamäärä 3-10 hlö.

Ilmoittautumiset: 0442360842 tai iida@apuratas.fi

Sähköpyörä safarit

Järjestämme sähköpyörä-safarin Hummastinvaaran maastoissa joka Keskiviikko-ilta ja muina aikoina sovitusti. Ota yhteyttä! 

Keskiviikko-illan sähköpyöräsafareiden lähtö klo 18 Harakkamäen p-alue (Harakkamäentie 12) ja paluu 20. Tällä retkellä voit pääset nautiskelemaan sähkömaastopyöräilystä hyvässä seurassa. Sähköpyöräsafarit ajetaan laadukkailla täysjousitetuilla sähkömaastopyörillä ja sähköläskeillä. 

Saat ajovinkit ja pyörän säädön asiantuntijalta, tietoa sähkömaastopyöristä sekä mukavan luontosysäyksen rennosti polkuja ja pikkuteitä pitkin ajellessa. Retken hinta 55e/hlö (alv.10%), sisältää pyörän vuokran, kypärän ja oppaan. Osallistujamäärä 2-8 hlö.

Ilmoittautumiset: 0442360842 tai iida@apuratas.fi