Sähköpyörä vuokraus

Apuratas vuokraa laadukkaita sähköpyöriä Oulu-Raahe-Kalajoki alueella. Sähköpyörien vuokrauspalvelustamme löytyy erilaisia sähköavusteisia maastopyöriä. Valikoimassamme on täysjousitettuja maastosähköpyöriä ja E-fatbikeja, sekä lasten etujousitettu sähköavusteinen maastopyörä. 

Sähköpyörän vuokraaminen on järkevä valinta, kun haluat retkelle lisää vauhtia tai pituutta. Sähköpyörillä voit myös tasoittaa ryhmässä pyöräillessä kuskien välisiä kuntoeroja. Voit siis valita ryhmäläisille sekä fatbike, että sähköavusteisia pyöriä. Porukkalenkillä kovakuntoisimmat voivat ajaa sähköpyörällä pienempää avustustasoa käyttäen ja muut suurempaa avustusta käyttäen, jolloin lenkistä tulee sopivan raskas kaikille pyöräilijöille. Sähköavustus auttaa myös haastavammissa maastoissa. Sähköpyörällä voit kokea ja nähdä lyhyessäkin ajassa paljon ja pääset nopeasti etenemään pitkänkin matkan. Sähköpyörän vuokraus on helppo tapa kokeilla uutta luontoliikuntalajia. Tule ja nauti uusista elämyksistä. 

Jos siis olet Oulu - Raahe - Kalajoki alueella ja haluat kokeilla laadukasta sähkömaastopyörää tai osallistua sähköpyöräsafarille, ota yhteyttä! Sähköpyörän voit varata kätevästi nettiajanvarauksesta tai info@apuratas.fi tai puh. 044 2360842 Jos tarvitset apua oikean pyörän valintaan ota meihin rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme.

Vuokrahinnat:

2h/38€
Päivä 6h/50€
1 vrk/70€

kypärä sisältyy vuokraan

Varauksen voit tehdä pyörän vuokrausjärjestelmästä tai info@apuratas.fi tai

puh. 044 2360842

 

Tunturi e275 FULL täysjousitetut maastopyörät

Tunturi e275 Full on täysjousitettu maastopyörä sähköavustuksella. Pyörästä löytyy runkokoot 44cm ja 48cm. Tervetuloa vuokraamaan tätä sähköpyörää ja kokeilemaan! Pyörässä on mm. 120 mm joustoa edessä ja takana, 27,5x2,8" renkaat, Sramin 1x12 vaihteisto, Shimanon hydrauliset levyjarrut ja Shimanon STEPS E7000 sähköjärjestelmä runkoon piilotetulla akulla. Pyörän akku latautuu kahdessa tunnissa 80% varaukseen ja 4,5 tunnissa tyhjästä täyteen. Pyörät on talvikaudella varustettu nastarenkailla.

Haibike Sduro Fullseven LT2.0 täysjousitetut maastopyörät

Haibike Sduro Fullseven LT2.0 on täysjousitettu maastopyörä sähköavustuksella. Pyörästä löytyy runkokoot S ja L. Tervetuloa vuokraamaan sähköavusteista pyörää ja kokeilemaan! Pyörässä on mm. 150 mm joustoa edessä ja takana, 27,5x2,35 renkaat, Shimanon 1x10 vaihteisto, Shimanon hydrauliset levyjarrut ja Yamahan uusi PW-ST sähkömoottori 500wh akulla. Pyörät on talvikaudella varustettu nastarenkailla. Pyörän akku latautuu n. 5 tunnissa tyhjästä täyteen. Paino 22,2kg.

Tunturi Tribe sähköläskipyörät

Tunturi Tribe sähköläskipyörä on loistava peli talven hangille ja kesän hietikoille.  Valitse siis vuokralle sähköfatbike erityisesti silloin, jos haluat ajaa paksussa hangessa tai märillä pehmeillä reiteillä. Näitä sähköpyöriä on vuokrakäytössä 2kpl runkokokoa 43cm. Koko sopii hyvin 160cm-185cm pituiselle kuskille. Pyörässä on Shimanon Steps e7000 laadukas sähköjärjestelmä, 26x4,8" renkaat, Shimano Deore 1x10 vaihteisto ja Shimanon hydrauliset levyjarrut. Pyörän akku latautuu n. 6,5 tunnissa tyhjästä täyteen. Paino 22,5kg.

Haibike Xduro Nduro 2.0 täysjousitettu maastopyörä

Haibike Xduro Nduro 2.0 on pitkäjoustoinen täysjousitettu maastopyörä sähköavustuksella. Pyörä on runkokokoa L ja soveltuu 170-188cm pituisille. Tervetuloa vuokraamaan ja kokeilemaan! Pyörässä on mm. 180 mm joustoa edessä ja takana, 27,5x2,6" renkaat, Sramin 1x12 vaihteisto, Tektron hydrauliset levyjarrut ja Yamahan uusi PW-X2 80NM sähkömoottori 500wh akulla. Pyörän akku latautuu n. 5 tunnissa tyhjästä täyteen. Paino 23,6kg. Pyörä on talvikaudella varustettu nastarenkailla.

Tunturi e260 26" sähkömaastopyörä

Sähkömaastopyörä 135-160cm pituiselle lapsille ja aikuisille. Shimanon sähköjärjestelmä Steps-E5000 40NM keskimoottorilla. Pyörä on talvikaudella varustettu nastarenkailla.


Tee varaus alta tai puh. 0442360842 tai info@apuratas.fi


PUUTTUUKO JOTAIN? HALUAISITKO ETTÄ LAAJENNAMME VALIKOIMAA? 

Toteutamme toiveitanne! Tästä klikkaamalla pääset lomakkeelle, jolla voit kätevästi ehdottaa minkälaista peliä haluaisit vuokrata, jos se valikoimastamme löytyisi.