Ohjeet

YHTEYSTIEDOT

Apuratas Oy

Peräläntie 18, 92140 Raahe

Puhelin: 0442360842

Sähköposti: info@apuratas.fi

Nettiajanvaraus: rentle.shop/apuratasoy/

Aukioloajat:

Palvelemme varauksien ja sopimusten mukaan. Ellei nettiajanvaraus anna tehdä varausta, aina kannattaa kokeilla soittaa! 


OHJEET

Kuinka ajanvaraus toimii?

Voit tehdä varauksen nettiajanvarauksen kautta osoitteesta rentle.shop/apuratasoy, tai soittaa/laittaa viestiä puhelinnumeroon 0442360842, tai sähköpostilla osoitteeseen info@apuratas.fi. 

Nettiajanvarauksen kautta näet suoraan, onko haluamasi tuotteet vapaana valitsemallasi ajalle. Sitä kautta näet myös hinnat suoraan. Jos nettiajanvaraus ei anna tehdä varausta tai tulee muuten kysyttävää, soita tai laita viestiä!  

Millä voin maksaa?

Meille käy maksutavaksi pankkikortti, käteinen ja useimmat liikuntaetuudet eli Smartum, Eazybreak, ePassi, Edenred, ja Tykyseteli. Jos liikuntasetelelit ovat menossa vanhaksi, voit ladata niiden arvon vuokratilille. LUE LISÄÄ. Eikö näistä löydy sopivaa? Ota yhteyttä niin katsotaan mitä voimme tehdä asialle!

Olen tulossa hakemaan pyörää vuokralle, miten varautua?

Jos haluat päästä liikkeelle vuokra-ajan alettua, tule 5-10 minuuttia ennen varauksen alkua paikalle. Isommalla porukalla kannattaa lähtötoimiin varata aikaa 10-15 minuuttia.

Pukeudu sään mukaisesti. Maastopyöräilyssä etenkin syksyisin ja keväisin on hyvä käyttää varsikenkiä, jotta jalat pysyvät kuivina kuraisemmillakin pätkillä. Sähköpyöräillessä kannattaa pukea vaatetta hieman reilummin.

Varaa mukaan juomista. Lähes kaikissa pyörissämme on juomapulloteline. Joissakin malleissa telinettä ei saa kiinni, tällöin voit lainata meiltä pientä reppua pullon ja muiden tavaroiden kuljettamiseen.

Miten saan pyörän mukaan reissuun?

Nettiajanvarauksen kautta, osoitteesta rentle.shop/apuratasoy, voit varata vuokrakäytössä olevia pyöränkuljetustelineitä. Näiden lisäksi meiltä löytyy koppikärry, johon saa helposti viisi pyörää kyytiin. Autamme mielellämme pyörien pakkaamisessa kyytin?