Ohjeet

YHTEYSTIEDOT

Apuratas Oy

Peräläntie 18, 92140 Raahe

Puhelin: 0442360842

Sähköposti: info@apuratas.fi

Nettiajanvaraus: rentle.shop/apuratasoy/

Aukioloajat:

Palvelemme varauksien ja sopimusten mukaan. Ellei nettiajanvaraus anna tehdä varausta, aina kannattaa kokeilla soittaa! 


OHJEET

Kuinka ajanvaraus toimii?

Voit tehdä varauksen nettiajanvarauksen kautta osoitteesta rentle.shop/apuratasoy, tai soittaa/laittaa viestiä puhelinnumeroon 0442360842, tai sähköpostilla osoitteeseen info@apuratas.fi. 

Nettiajanvarauksen kautta näet suoraan, onko haluamasi tuotteet vapaana valitsemallasi ajalle. Sitä kautta näet myös hinnat suoraan. Jos nettiajanvaraus ei anna tehdä varausta tai tulee muuten kysyttävää, soita tai laita viestiä!  

Millä vuokran voi maksaa?

Meille käy maksutavaksi pankkikortti, käteinen ja useimmat liikuntaetuudet eli Smartum, Eazybreak, ePassi, Edenred, ja Tykyseteli. Jos liikuntasetelelit ovat menossa vanhaksi, voit ladata niiden arvon vuokratilille. LUE LISÄÄ. Eikö näistä löydy sopivaa? Ota yhteyttä niin katsotaan mitä voimme tehdä asialle!

Miten koronavirusepidemia on huomioitu toiminnassamme?

Koronavirusepidemian vuoksi palvelemme asiakkaita ainoastaan ulkotiloissa. Pidämme turvavälit asiakkaisiin. 

Miten saan pyörän mukaan reissuun?

Nettiajanvarauksen kautta, osoitteesta rentle.shop/apuratasoy, voit varata vuokrakäytössä olevia pyöränkuljetustelineitä. Näiden lisäksi meiltä löytyy pyörätelineitä ja kiristysliinoja, joiden avulla pyörät saa tukevasti peräkärryyn. Esim. 150cm leveään peräkärryyn mahtuu yleensä neljä pyörää rinnakkain. Vuokrakäyttöön on tulossa koppikärry, jolla kulkee helposti viisi pyörää.